EEN PLAT DAK?

Er zijn verschillende systemen in de opbouw van een plat dak. Dit hangt af van het type ondergrond, nieuwbouw/renovatie isolatie.

Een plat dak leent zich uitstekend om koepels en lichtstralen te voorzien.
Roofing is de ideale dakbedekking voor een plat dak, het biedt een uitstekende bescherming en duurzaamheid.

Onze focus ligt niet enkel bij het vernieuwen maar ook op de herstelling of extra isolatie van uw plat dak.

Dakwerken GEVANA werkt enkel met top-producten en bepaalt voor elke toepassing de geknipte afdichting. Ook de bijhorende dakprofielen, isolatie-en hechtingsmateriaal en bijproducten worden voorzien.

EEN HELLEND DAK?

PANNEN

In kleipannen heeft u een enorme keuze kleuren. Kleidakpannen zijn niet alleen een waarborg voor een weerbestendig dak, ze verhogen bovendien de waarde van uw woning. Zo kunt u uw keuze voor keramische dakpannen gerust zien als een goede investering in de toekomst.

Betonnen dakpannen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren: zwart, bruin, rood en granietgrijs en twee genuanceerdekleuren herfst en rustiek. Een gegarandeerd en duurzaam product en laat zich combineren bij alle stijlen van architectuur.

LEIEN

U hebt een keuze uit : Vezelcementleien Alterna …De klassieker in het gamma. De Alterna lei biedt ongeĆ«venaarde kwaliteiten op het gebied van weerstand en stevigheid. De lei is tegen de meeste weersomstandigheden bestand, ze blijft mooi en kleurvast.

Natuurleien een eeuwenoud natuurproduct met lange levensduur.

ROOFING

Roofingshingles/Dakshingles zijn waterdicht van nature, ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden m.a.w ze kunnen in alle klimaten gebruikt worden. Door hun licht gewicht volstaat een lichtere dakstructuur….besparingen bij de bouw van het huis.

De dakshingles zijn beschikbaar in verschillende kleuren en vormen. Profielplaten zijn licht en zeer duurzaam materiaal. Gemakkelijk bewerkbaar met een minimaal aan onderhoudskosten en milieuvriendelijk.